fondsenwerving.blog is jarig en trakteert!

Bijna een jaar geleden verscheen het eerste blog op fondsenwerving.blog. Duizenden fondsenwervers hebben de afgelopen 12 maanden het blog bezocht. Helemaal geweldig! Want daar doe ik het voor. Ik heb in die tijd 37 nieuwe blogs en 69 video’s toegevoegd. Ik weet niet of ik dit publicatietempo kan vasthouden, maar dat gaan we zien. Om het 1-jarig jubileum te vieren, en om alle hardwerkende fondsenwervers in deze barre tijden een hart onder de riem te steken, ga ik trakteren. Wil jij ook iets krijgen? Lees snel verder!

Ik ben een groot voorstander van persoonlijke ontwikkeling. Als je een geweldige fondsenwerver wil worden dan ligt de kennis voor het oprapen: er zijn zoveel fantastische blogs en boeken over fondsenwerving geschreven. Nu we allemaal thuis zitten is er wellicht wat tijd om bij te lezen. Bij mijn opdrachtgevers laat ik vaak een aantal van mijn favoriete fondsenwerving boeken achter. En ik heb er nog een paar over. Maar ik heb ook nog een aantal andere gave dingen bedacht. Dus, we doen een P R I J S V R A A G!

De hoofdprijs is een heel pakket. Om te beginnen met Relationship Fundraising, de klassieker van Ken Burnett, de grondlegger van donateur-gerichte fondsenwerving. En ook van hem: The Zen of Fundraising. Leuk detail: beide boeken zijn door Ken gesigneerd! Daarnaast heb ik nog voor je Donors for Life van Craig Linton, Retention Fundraising van Roger Craver en Essentials of Donor Loyalty van Adrian Sargeant. En de gewilde fondsenwerving.blog mok krijg je er ook bij!

Daarnaast heb ik nog een boel andere prijzen:

  • Ik ga nog 9 gesigneerde boeken van Relationship Fundraising van Ken Burnett weggeven. Een uniek exemplaar voor in jouw boekenkast!

  • En ik geef ook 5 telefonische spreekuren weg. Wil jij met mij een uur lang 1-op-1 van gedachten wisselen over jouw fondsenwerving?

  • En nog 3 unieke fondsenwerving.blog mokken! Want een kopje thee hoort er gewoon bij.

  • En 2 kekke fondsenwerving.blog truien (maat M)! Kijk eens hoe mooi dat staat bij mijn twee broers!

Wat moet je doen om een van deze 20 geweldige prijzen te bemachtigen? De opdracht is simpel, maar je moet wel even je best doen:

Werf de komende 2 weken minimaal één nieuwe abonnee voor fondsenwerving.blog.

En dan bedoel ik niet zomaar iedereen, maar uiteraard de fondsenwervers in jouw netwerk. Elke nieuwe fondsenwerver (*) die zich inschrijft via onderstaand formulier en jou noemt als aandrager vergroot jouw kansen. Dus hoe meer abonnees, hoe groter jouw kans is op een van de vele P R I J Z E N! Een loting zal uiteindelijk uitwijzen wie in de prijzen valt. Uiteraard moet je zelf ook abonnee zijn om mee te doen.

(*) Of directeur, of Hoofd Communicatie, of iemand anders die dit blog oprecht interessant zou vinden.

Vragen? Let me know!

Geen vragen? Let the games begin! De winnaars zal ik zaterdag 11 april op de LinkedIn pagina van Reinier Fundraising bekend maken.

En jij bedankt voor het lezen van mijn blogs. Sterkte thuis, blijf gezond en succes de komende twee weken!