Fondsenwerving inspiratie met flinke korting!

De wereld staat op een kruispunt. Onze planeet balanceert op de rand van een ecologische ramp. Armoede, die zo lang aan het dalen was, neemt weer toe en de kloof tussen rijk en arm wordt groter. Beelden van oorlog domineren onze schermen.

De wereld heeft ons nu meer dan ooit nodig. Terwijl we geconfronteerd worden met ongekende uitdagingen, ligt de kracht om verandering teweeg te brengen in onze handen. Elke actie die we ondernemen, hoe klein ook, heeft de potentie om een golf van positieve impact te veroorzaken. Het is aan ons om die eerste stap te zetten, om hoop te zaaien en een betere toekomst voor ons allemaal te creëren.

De mensheid bevindt zich op een kritiek moment. De tijd is gekomen om onze collectieve kracht te benutten en samen te komen om een beweging op gang te brengen die grenzen overstijgt en groter is dan welk doel dan ook. Het is tijd om op te staan.

Laten we onze stemmen verenigen en vechten voor een duurzame wereld waar natuur en mens in harmonie samenleven. We moeten ons inzetten voor milieuvriendelijke initiatieven, duurzame energiebronnen omarmen en plasticvervuiling bestrijden. Onze planeet verdient onze zorg en aandacht, en het is aan ons om haar te beschermen en te koesteren.

Samen kunnen we een einde maken aan de groeiende ongelijkheid die ons verdeelt. Door solidariteit en medeleven te tonen, kunnen we gemeenschappen versterken en kansen creëren voor iedereen, ongeacht hun achtergrond. Laten we investeren in onderwijs, gezondheidszorg en sociale rechtvaardigheid, zodat elke persoon de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken.

Oorlog en conflict moeten plaatsmaken voor vrede en samenwerking. We hebben de mogelijkheid om bruggen te bouwen tussen verschillende culturen en landen, om begrip en wederzijds respect te bevorderen. Door vreedzame oplossingen na te streven, kunnen we een wereld creëren waarin iedereen in veiligheid en vrijheid kan leven.

Laten we elkaar inspireren en aanmoedigen om actief deel te nemen aan het redden van onze wereld. De tijd om te handelen is nu. Samen kunnen we een beweging in gang zetten die sterker is dan enige hindernis die we tegenkomen. Laten we onze krachten bundelen, onze dromen najagen en een erfenis achterlaten van hoop, vrede en gelijkheid. Sta op en sluit je aan bij ons in deze strijd voor een betere wereld. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken.

IFC 2024 is meer dan alleen een conferentie; het is een strijdkreet, een oproep tot actie. Het is een dringende en onomwonden verklaring dat de kracht om verandering teweeg te brengen in ieder van ons zit, en dat we samen, als een verenigde kracht, de loop van de geschiedenis kunnen veranderen. Sluit je in oktober 2024 bij ons aan, terwijl we samenkomen om een toekomst vorm te geven die onze planeet prioriteit geeft en deze golven van onderdrukking, oorlog en ongelijkheid trotseert. Zoals het tij, onstuitbaar, staan we op.


De beste closing plenary ooit van Kumi Naidoo (2014)

Ik roep je persoonlijk op om 22-25 oktober naar het International Fundraising Congress (IFC) te komen. Zelf heb ik meer dan twintig keer deelgenomen aan het IFC in Noordwijkerhout, en elke keer weer heeft het mij als fondsenwerver gevormd en geïnspireerd.

Denk bijvoorbeeld aan de (beste) closing plenary (ooit) van Kumi Naidoo, directeur van Greenpeace International, of de SickKids VS campagne die de traditionele fondsenwerving volledig aan de kant schoof en een nieuwe richting koos.

Dit internationaal gerenommeerde congres biedt niet alleen een ongeëvenaarde kans om te leren van de besten in het veld, maar ook om waardevolle netwerken te creëren met gelijkgestemde professionals uit meer dan 70 landen. De sessies zijn rijk aan innovatie en bieden nieuwe perspectieven die je werk kunnen transformeren. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan – kom naar IFC 2024 en ervaar zelf de kracht van een wereldwijd samenwerkingsverband dat zich inzet voor een betere toekomst. Samen kunnen we een blijvende impact maken.


Ontdek de IFC ervaring - met korting!

Vier dagen van rijk en innovatiegedreven leren en delen, briljant samengesteld door het onafhankelijke IFC Advisory Panel, een groep van toonaangevende fondsenwervers van over de hele wereld. IFC 2024 biedt je de kans om in contact te komen met meer dan 1.200 fondsenwervers en leiders op het gebied van sociale impact uit meer dan 70 landen, zowel persoonlijk als online.

Eind juni loopt de IFC early-bird actie af. Daarin krijg je GBP 250 korting per ticket. Als je nog GBP 75 extra korting per ticket wil gebruik dan de kortingscode "Reinier75". Deze kortingscode kan je na juni uiteraard ook nog steeds gebruiken.

IFC tickets kunnen hier worden gekocht.