147 inspirerende non-profit video's!

Sommigen van jullie weten het al. Ik heb de afgelopen maanden een aardig archief aangelegd van inspirerende non-profit video’s. Inmiddels staat de teller op 147. Ze zijn zeker niet allemaal fondsenwervend, maar vallen wel binnen de non-profit. Ik kan ook niks zeggen over het (gewenste) resultaat. Maar het geeft zeker een portie inspiratie!

Iedereen die staat ingeschreven krijgt maandelijks per email een overzicht van de meeste recent toegevoegde video’s. Maar je kan ook door de categorieën scrollen op de video homepage. Ik heb er acht categorieën van gemaakt: levensverhalen (8), experimenten (22), campagnes (14), humor (9), bedanken & resultaat (27), voorlichting (17), acquisitie (32) en evenementen (18). Ken je nog een inspirerende video die hier thuis hoort? Laat het me weten.

En nu hoor ik je denken: wat zijn jouw favoriete video’s? Hier een kleine greep uit mijn favorieten: