Prachtige mobiele ervaring van World Vision

Het succes van je fondsenwerving wordt in grote mate bepaald door de ervaringen die je aan je donateurs geeft. Minimaal één keer per jaar moet je je donateurs proberen echt te raken. Een wow-moment, een 9+ ervaring, een kippenvel-momentje, of hoe je het ook wil noemen. En World Vision heeft zoiets indrukwekkends gemaakt.

Ik ben er van overtuigd dat je heel bewust de gaafste donateurservaringen kan maken. Je moet er alleen de tijd voor nemen. Ook in de beste donateurservaringen moet je namelijk investeren. En als donateurs iets lezen, zien of horen waardoor ze diep in hun hart worden geraakt, dan zal die investering zich zeker uitbetalen.

World Vision heeft een prachtige tweedelige video gemaakt over het leven van een vluchteling en hoe dat leven in een oogwenk op z’n kop kan staan. Bekijk onderstaande video’s op je mobiel voor de beste ervaring: verticaal en geluid aan!

Samuel Visser, Manager Fondsenwerving & Communicatie van World Vision Nederland zegt het volgende over de video’s:

Met deze video’s hopen we mensen te inspireren en bij het onderwerp vluchtelingen te betrekken. Daarbij richten we ons op nieuwe contacten via social media in de see-fase. Maar we gebruiken deze video’s ook in e-mailnieuwsbrieven naar bestaande donateurs om ze te bevestigen in de keuze die ze voor World Vision hebben gemaakt. We vinden het belangrijk om in onze content een goede mix te hebben en niet alleen voor de ask te gaan.

En deel twee: