Een nieuw product: 𝘍𝘰𝘳𝘸𝘒𝘳π˜₯

Elke fondsenwerver wil zekerheid over toekomstige inkomsten. Elke directeur en bestuur trouwens ook. Er gaan immers geen kleine bedragen in om. Bovendien zou iedereen moeten begrijpen hoe de business case achter particuliere fondsenwerving in elkaar zit. En omdat de beste fondsenwervers data-gedreven fondsenwervers zijn, presenteer ik graag een nieuw product: Forward.

Data-gedreven fondsenwerving start met het begrijpen van de investeringsdynamiek achter particuliere fondsenwerving. Wat stop je erin en wat haal je eruit op de korte, maar vooral op de lange termijn. Je kan dat op tal van verschillende manieren doen. In de loop der tijd heb ik wereldwijd met tientallen investeringsmodellen gewerkt. Op basis van die ervaring heb ik de beste planningstool gebouwd die ik zelf ooit ben tegengekomen.

Wat is Forward?

Forward is een lange termijn planning, winstgevendheid en monitoring tool voor fondsenwervende organisaties. Met Forward kan je voortaan je hele fondsenwervingprogramma de toekomst in plannen. Het is een lange termijn planningstool waarmee je inzicht krijgt in toekomstige inkomsten, investeringen en donateurs. Bovendien krijg je een kraakheldere inzage in de winstgevendheid van je investeringen. Eindelijk sturen op lange termijn ROI en lifetime value. Gedurende het jaar kan het bovendien het maandelijkse monitoring proces faciliteren. Een must have voor elke fondsenwerver!

Wil je een data-gedreven organisatie zijn? Wil je je directie en bestuur meenemen in verschillende investering scenario’s? Wil je een stuurbaar en transparant jaarplan? Wil je begrijpen hoe al je investeringen zich uitbetalen in de toekomst? Wil je je lange termijn inkomsten laten groeien? Dan is Forward onmisbaar.

Forward maakt gebruik van cloud based software. Het heeft de flexibiliteit van een spreadsheet met de kracht van een database.

De mensen die mij langer kennen horen het al jaren: een lange termijn planningstool is serieus onmisbaar in een goed functionerend particulier fondsenwerving programma. En nu bestaat voor iedereen de mogelijkheid om ermee aan de slag te gaan.

Mijn belofte: elke fondsenwerver die met Forward gaat werken, zal een betere fondsenwerver worden. Elke fondsenwervende organisatie die met Forward gaat werken, zal betere keuzes gaan maken. Het logische gevolg: meer netto inkomsten op de lange termijn. Zonder twijfel.

Interesse? Laat het me weten en ik laat het je graag zien.


Dit blog is eerder gepubliceerd op Donorbeats.