Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de mailinglist van fondsenwerving.blog. Dit is een mailinglist van Reinier Fundraising. De informatie die je hieronder verstrekt zal enkel en alleen gebruikt worden om je per email fondsenwerving gerelateerde blogs toe te sturen. Uitschrijven kan altijd heel gemakkelijk via de link onderaan de emails die je krijgt.

Als je mijn emails wilt ontvangen dan moet je ivm privacy wetgeving (AVG) expliciet toestemming geven. Dat kan door onderstaand vakje aan te vinken.

Je kan op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van mij ontvangt, of door contact met mij op te nemen via reinier@reinier.fr. Ik zal jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek mijn website voor meer informatie over mijn privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat ik jouw gegevens mag verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Ik gebruik Mailchimp als email platform. Door op 'inschrijven' te klikken, ga je akkoord dat jouw informaties naar Mailchimp wordt verstuurd om te verwerken.. Lees hier meer over Mailchimp's privacy praktijken.