Een nieuwe netwerkborrel: fundraising.pub

Een fondsenwerver doet er goed aan om te netwerken. We zetten allemaal dezelfde kanalen in, lopen tegen dezelfde uitdagingen aan en werken veelal met dezelfde leveranciers. Dus is het verstandig om andere (slimme) fondsenwervers te kennen, zodat je van gedachten kan wisselen. En wanneer je het nodig hebt om eventjes de telefoon op te pakken om die fondsenwerver te bellen en een second opinion te vragen. Dat is toch hartstikke slim? Er is een nieuwe netwerkborrel in fondsenwervingland. En ik raad je aan om je daarbij aan te sluiten: fundraising.pub.

De fundraising.pub organiseer ik samen met Sarah Clifton van Save the Children Nederland. Als locatie zullen we Amsterdam en Den Haag afwisselen. Er is geen agenda, geen presentaties, enkel en alleen een netwerkborrel. Let op: in principe zijn de drankjes voor eigen rekening, tenzij er zich een sponsor aandient. En toegang is uiteraard gratis.

 
VLNR: Bas Klaassen (CARE Nederland), Sam Schiltmeijer (SOS Kinderdorpen), Sarah Clifton (Save the Children Nederland), Reinier Spruit (Reinier Fundraising), Gerbren Deves (Artsen zonder Grenzen).

VLNR: Bas Klaassen (CARE Nederland), Sam Schiltmeijer (SOS Kinderdorpen), Sarah Clifton (Save the Children Nederland), Reinier Spruit (Reinier Fundraising), Gerbren Deves (Artsen zonder Grenzen).

 

Wil je je netwerk uitbreiden? Kom dan ook naar de leukste netwerkborrel voor professionele fondsenwervers in Nederland en omstreken. Ben je een professionele fondsenwerver (particuliere fondsenwervers, relatiemanagers major donors, fondsen en stichtingen, bedrijven, nalatenschappen, etc.) werkzaam voor een goed doel of een fondsenwervende non-profit? Schrijf je dan in via fundraising.pub, en je wordt uitgenodigd voor de borrels die komen gaan.

Drie jaar geleden organiseerde ik m’n laatste netwerkborrel en die waren altijd vreselijk gezellig. Zullen we eens kijken of we dat weer kunnen herhalen?

Hopelijk zien we elkaar op de volgende editie op 14 november in Amsterdam! Deze editie zal ik zelf sponsoren ter ere van mijn 5-jarig jubileum als ‘Reinier Fundraising’. De eerste paar drankjes krijg je dus van mij. Hopelijk tot dan!